Blogin etusivulle

Kaleva ja Opasmedia julkaisevat Kalevaoppaan

Kaleva ja Opasmedia kehittävät ja julkaisevat hakemistopalvelun, jossa yhdistyvät mediatalon ja palveluhakemiston vahvuudet. Kalevaopas on ensimmäinen askel kohti yksilöille, yhteisöille ja yrityksille luotavaa virtuaalista kohtaamispaikkaa, jonne kävijät löytävät Kaleva.fi-verkkosivujen (www.kaleva.fi) kautta.

Keväällä 2010 avattava palvelu kattaa Kalevan levikkialueen, Oulun talousalueen ja Pohjois-Pohjanmaan. Kalevaoppaan avulla kuluttajat löytävät alueen yritykset. Yritykset puolestaan voivat lisätä omaa näkyvyyttään, kaupankäyntiään ja kilpailukykyään olemalla läsnä yli 160 000 eri viikkokävijän palvelussa.

"Hakemistopalvelu on uusi palvelumuoto sivuillamme. Yhteistyön ansiosta palvelemme asiakkaitamme aiempaa paremmin. Samalla saamme Opasmediasta ammattimaisen kumppanin, jonka avulla voimme kehittää paitsi palvelutarjontaamme myös niiden taustalla olevia teknologioita suuriin tietomassoihin kohdistuvien hakutoimintojen osalta", Kalevan digitaalisen liiketoiminnan johtaja Juha Väyrynen perustelee.

"Kaleva oli luonnollinen yhteistyökumppanivalinta meille, sillä molemmat toimivat alueellisesti ja paikallisesti, mutta eri sektoreilla. Näin oli mahdollista kehittää yhteistyökonsepti, jolla kyetään luomaan entistä vahvempi palvelumalli asiakkaillemme", toteaa Opasmedia Oy:n toimitusjohtaja Mika Tuomainen.

Lue lisää Kalevasta

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.