Blogin etusivulle

Turun seutuopas - uusi tapa hakea yritystietoa

Turun seutu saa käyttöönsä uuden hakupalvelun. Lähinnä yrityselämän käyttöön suunnatussa Turun seutuoppaassa on koko talousalueen eli 11 kunnan 17 000 yrityksen tiedot. Opas löytyy osoitteesta www.turunseutuopas.com, ja se korvaa Turun seudulla aiemmin käytössä olleen Bisnesareena-yritysrekisterin.

Turun seutuopas sisältää yritysten yhteystietojen lisäksi muun muassa tiedot henkilöstö- ja liikevaihtoluokasta sekä ennakkoperintärekisteristä. Opasmedia ylläpitää opasta yhteistyössä Turun Seudun Kehittämiskeskuksen, Turun kaupungin ja Turun kauppakamarin kanssa.

Turun seutuoppaassa tärkeää on helppokäyttöisyyden lisäksi interaktiivisuus, jonka sosiaalinen media mahdollistaa. Turun seutua kehitetään myös ihmisten välistä kommunikointia varten, ja tällä hetkellä sosiaalinen media on siihen paras keino. Turun Seudun Kehittämiskeskus pystyy keskustelemaan ihmisten kanssa, ja ihmiset voivat keskustella myös keskenään, kertoo johtaja Kalle Euro Turun Seudun Kehittämiskeskuksesta.

Turun seutuoppaasta voi keskustella ja antaa palautetta Turun Seudun Kehittämiskeskuksen Facebook-sivulla: www.facebook.com/TurunSeutu

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.