Blogin etusivulle

Kiitos SoMeTime 2010 -tapahtumasta!

Kiitos lauantaina 22. toukokuuta olleen SoMeTime 2010 -tapahtuman järjestäjille! Osallistuimme tilaisuuteen kahden henkilön voimin. Tapahtuma sujui hienosti, aikataulut pitivät, tunnelma paikan päällä oli mainio, ja tarjoilut maistuivat.

Tapasimme runsain määrin kiinnostavia henkilöitä ja kävimme keskusteluja erittäin vaihtelevista aiheista, kuten siitä millainen on tiedon laatu sosiaalisen median virroissa, miten suomen kielen semantiikkaa voi käyttää, miten sosiaalisen median voisi yhdistää etäopetukseen, miksi vaikkapa Twitteriä ei välttämättä halua käyttää, kuinka erilaiset ansaintamallit toimivat ja miten demokratia toimii sosiaalisessa mediassa. Mukavaa oli myös havaita, että Opasmedia oli osalle hyvinkin tuttu - ja positiivisessa mielessä.

Esityksistä mieleen jäi erityisesti Tarmo Toikkasen pecha kucha -esitys siitä, mistä on tultu ja mihin ollaan menossa. Kuten kalamaljan lopussa joku huomautti, ei sosiaalista mediaa enää meille tarvitse myydä, vaan nyt on aika keskittyä siihen, mitä seuraavaksi kannattaa tehdä.

SoMeTimesta saatuja eväitä aiotaan Opasmediassa käyttää ainakin tuotekehitykseen ja henkilöstön aktivointiin. Toivomme että seuraavassa tapahtumassa päästään esittelemään oikeita konkreettisia kotimaisia onnistumisia ja että ne näkyvät myös tilinpäätöksissä positiivisina tuloksina.

Kannamme omaa korttamme kekoon keräämällä jo nyt sosiaalisen median avulla tapahtuneita onnistumisia äänestyksen avulla. Jos et ole vielä osallistunut SoMeTime-aiheiseen äänestykseen, on se hyvä tehdä vaikka et tapahtumassa olisi ollutkaan. Äänestä, kuka sponsoreista tai muista yrityksistä on sinun mielestäsi tavoittanut yhteisönsä parhaiten.

Kiitos myös kaikille, jotka ovat antaneet äänestyksestä palautetta!

SoMeTime terveisin,
Toni Nummela it-päällikkö
Johanna Sauna-aho sisällöntuottaja

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.