Blogin etusivulle

Uudistuneet internetsivut julkaistu

Opasmedian uudet internetsivut julkaistiin 13. syyskuuta. Sivut ovat entisiin verrattuna uusiutuneet täysin. Selkein muutos on tullut grafiikkaan. Tutustu uusiin sivuihin osoitteessa www.opasmedia.com.

"Tavoite oli tuoda ulkoasuun selkeyttä, ilmavuutta ja tyylikkyyttä sekä sopivasti rentoa asennetta, sosiaalisuutta ja avointa meininkiä. Turha hifistely ja kikkailu on jätetty pois. Mitä selkeämpi ulkoasu on, sitä mukavampi sivuja on käyttää, eikä mikään ylimääräinen vie huomiota tärkeiltä asioilta. Myös teksteistä on karsittu kaikki ylimääräinen selittely pois", kertoo AD Juha Peräneva.

Opasmedian uudet sivut ovat myös yksi tapa päästä näyttämään tuotantotiimin osaamista ja testata tekniikoita, jotka myöhemmin voidaan ottaa käyttöön myös Opasmedian tuotteisiin ja palveluihin.

"Näyttävyys, yksinkertaisuus ja käytettävyys ovat ne arvot, joita tavoittelemme teknisesti, ja olemme hioneet omaa tuotantoamme näitä arvoja noudattamaan. Julkaisuissamme käytettävyys menee aina edellä, kun taas omalla sivustolla painotuksia voidaan hieman tasata", sanoo IT-päällikkö Toni Nummela.

Käyttöliittymäsuunnittelija Henri Viitasen mukaan suunnittelussa on otettu huomioon käytettävyys- ja esteettömyysnäkökohdat muun muassa käyttämällä mahdollisimman vähän tekniikoita, jotka vaativat satunnaisia liitännäisiä toimiakseen kunnolla.

"Uusilla tekniikoilla toteutettu sivusto on paitsi työkalu Opasmedian tekijöille, myös julkinen tekniikkatesti. Sivuista tulee taatusti palautetta, jonka perusteella saamme varmuuden siitä mikä Suomessa toimii ja mikä ei. Uusien sivujen taustalla olevaa tekniikkaa otetaan myöhemmin käyttöön myös oppaissa ja yritysten profiilisivuissa", Opasmedian tuotannosta hehkutetaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.