Blogin etusivulle

Pori Jazz - Virtuaalinen Jazzkatu


Opasmedia ja Pori Jazz ovat toteuttaneet Jazzkadun esittelyn yleisölle aivan uudella, havainnollisella ja helppokäyttöisellä tavalla.

Jazzkatuun ja kaikkiin sen palveluihin voi tutustua virtuaalisesti netissä osoitteessa jazzkatu.fi tai Pori Jazzin etusivun porijazz.fi kautta. Palvelu on nyt avattu.

- Markkinapaikkoihin, pikaruokapaikkoihin, tuotemyyntipisteisiin ynnä muihin Jazzkadun palveluihin voi tutustua sivustolla virtuaalisesti, ja katsoja voi ikään kuin kurkistaa jokaiseen myyntipisteeseen ja kulkea Jazzkadun päästä päähän, kertoo Pori Jazzin markkinointipäällikkö Niina Eeva.
Tämän lisäksi sivustolta voi tarkistaa Jazzkadun varrella sijaitsevien konserttipaikkojen ohjelman ja artistiesittelyt. Tiedot konserttien aikataulumuutoksista päivittyvät palveluun reaaliajassa.
- Valitettavasti festivaalitunnelmaa ja fiilistä ei voi tuoda, vaan se syntyy paikan päällä ja on koettava itse, Eeva naurahtaa.
- Virtuaalinen Jazzkatu on sisällöltään ja kattavuudeltaan ainutlaatuinen, sillä vastaavanlaista esitystä ei ole aikaisemmin toteutettu muualla. Toteutus vaatii nopeutta tuotantotiimiltämme, toteavat Opasmedian yhteysjohtaja Hannu Valjakka ja hallituksen jäsen, porilaissyntyinen Kaj Valve.
- Tällaisen ison ja vain tietyn ajan käynnissä olevan tapahtuman eläminen verkossa voi jatkua tapahtuman jälkeenkin markkinoinnillisesti, korostaa Pori Jazzin ICT-palveluista vastaava Veli-Jukka Leppänen.
Virtuaalinen Jazzkatu toteutetaan osana Prizztech Oy:n kaksivuotista OIP-hanketta (Open Innovation Platform – Tapahtumapalvelut avoimessa digitaalisessa innovaatioympäristössä), jonka tavoitteena on edistää Porin seudun elinkeinojen kehittymistä toisaalta tapahtuma-, elämys- ja matkailuelinkeinojen saralla ja toisaalta digitaalisten palvelujen saralla. Hankkeen aikana aktivoidaan uusien digitaalisten palvelujen syntymistä mm. teknologiapilotointien avulla. Hanke on Satakunnan ELY-keskuksen ja Porin seudun kehittämiskeskus Oy POSEKin rahoittama. Hankkeen toteuttajina toimivat lisäksi Prizztechin kilpailuttamat Tieto-Velju Oy ja Finpro.

Lisätietoja:
Opasmedia Oy
Hannu Valjakka p. 0400 335 776 tai Kaj Valve, p. 040 779 9977
Pori Jazz
Niina Eeva, p. 044 363 7016
OIP-hanke / Tieto-Velju
Veli-Jukka Leppänen, p. 044 554 8292

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.