Blogin etusivulle

Foursquare ja kupillinen kahvia


Foursquare on paikkatietoon perustuva mobiilisovellus, jota voit käyttää yleisimmillä älypuhelimilla. Palvelu käyttää sijaintiasi tarjotakseen sinulle läheltä löytyviä paikkoja, kuten nähtävyyksiä, liikkeitä ja ravintoloita. Voit myös hyödyntää palvelua esimerkiksi nähdäksesi, missä palvelua käyttävät ystäväsi liikkuvat, lukeaksesi muiden Foursquare-käyttäjien mielipiteitä ja vihjeitä lähelläsi sijaitsevista paikoista tai saadaksesi erityiskohtelua ja tarjouksia palveluun rekisteröityneiltä yrityksiltä. Palvelun käyttöön kannustava sisältö perustuu siis sekä oman lähipiirin että ennalta tuntemattomien käyttäjien käyttäytymiseen.

Foursquarea voidaan pitää myös mikroblogipalveluna, sillä käyttäjä voi kommentoida kirjautumistaan 140 merkin statuspäivityksellä (kuten Twitterissä) ja halutessaan lisätä kuvan paikasta, jossa hän sillä hetkellä on. Tämän lisäksi käyttäjän kontaktit eli kaverit palvelun sisältä voivat kommentoida kirjautumisia. Foursquare-kirjautumiset voi jakaa myös Facebookiin ja Twitteriin.

Yrityksillä on mahdollisuus erottautua käyttäjien keskuudessa, sillä tunnistautumalla palveluun yritys voi lisätä sinne pääasissa Foursquare-aktiiveille tarkoitetun erikoistarjouksen. Tarjouksen vastaanottaminen voi vaatia käyttäjältä esimerkiksi useampia kirjautumisia tai kirjautumisia riittävän isossa seurueessa. Innovatiivisuus on rajana!


Tsekkaa itsellesi kahvit

Opasmedia haluaa olla mukana tällaisten palvelujen tuomassa muutoksessa ja kehityksessä. Foursquaresta löytyy yrityksemme (Tampereen toimipiste) muutaman kuvan kera, ja viime viikosta lähtien jokainen Tampereen toimipisteelle kirjautunut vastaanottaa myös erikoistarjouksen: ilmainen ja lämmin kuppi kahvia joka kirjautumisella! Tarkoituksena on lähitulevaisuudessa tarjota puhuttelevampi spesiaali käyttäjille. Tätä silmälläpitäen olisi varsin mukava kuulla sinun ehdotuksiasi ja käyttäjäkokemuksiasi Foursquaren parissa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.