Blogin etusivulle

Turun Messut täyttää 50 vuotta 18.8. - 22.8.2011


Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa on luvassa viisi päivää viihdettä, hyötyä, upeita elämyksiä ja liki 300 näytteilleasettajaa, kun Turun Messut juhlivat 50-vuotissynttäreitään 18.-22. elokuuta. Myös Opasmedia on paikalla. Koska palvelumme on suunnattu sekä yrittäjille että kuluttajille, haluamme näkyä siellä, missä kaikki ihmiset ovat.


Opasmedian osasto sijaitsee C-hallissa paikalla C2, lähellä Turun Sanomien osastoa. Sieltä löydät Tapanin, ja minä ja Sirpa olemme paikalla ainakin lauantaina. Osastollamme voit muun muassa tutustua virtuaalisesti Turun keskusta-alueeseen VirtuaaliTurku-palvelun avulla tai löytää paikalliset yritykset Turkuoppaastamme.

Osastollamme voit myös osallistua asiakaskilpailuumme, jonka järjestämme yhteistyössä Turku Kartingin, Kasken Apteekin ja Intersport Megastore Hansan kanssa. Huikean pääpalkinnon lisäksi arvomme useita muita palkintoja.

Tahdomme tehdä itsemme, tuotteemme ja palvelumme kuluttajille tutuksi. Nähdään siis ensi viikolla messuilla! Meillä on mukava ja leppoisa meininki, tulkaa sinne katsomaan!

Sinikka Rannikko
Myyntipäällikkö
Opasmedia, Turku

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.