Blogin etusivulle

Paras mahdollinen Facebook-näkyvyys

Opasmedia laajensi Facebook-palvelutarjontaansa merkittävästi. Mikäli yrityksesi Facebook-sivun muutos aikajanaksi ei ole vielä loppuunhiottu, ei hätää - toteutamme nyt myös tyylikkäät aikajanat. Lisäksi kauttamme saa nyt kohdennettua ja tehokasta Facebook-mainontaa.

Aikajana ajan tasalle

Facebook-sivut päivittyivät uuteen aikajanamalliin maaliskuussa. Aikajanan avulla voi helposti selata vanhoja päivityksiä ja yrityksen historiaa, jota voi kirjata aina yrityksen perustamiseen saakka. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä sekä vanhaan tapaan seinälle kirjoittamalla että nyt myös yksityisviestillä.

Tyylikäs ja kiinnostava Facebook-sivu saa asiakkaat osallistumaan, kasvattaa verkkojalanjälkeäsi ja vahvistaa asiakassuhteitasi. Meidän kauttamme saat aikajanallesi näyttävän kansikuvan ja uudistuneen profiilikuvan.

Yhdistämällä Facebookin Opasnäkyvyyteen saat tuplasti hyötyä ja näkyvyyttä, sillä Facebook-sivusi löytyy oppaiden kautta myös palveluilla, tuotteilla tai toimialalla haettaessa.

Räätälöityä Facebook-mainontaa

Oman yrityssivun lisäksi voit parantaa näkyvyyttäsi Facebookissa myös mainostamalla. Oikea kohderyhmä on helppo tavoittaa, sillä mainoskampanja voidaan kohdentaa tarkasti mm. iän, sukupuolen, sijainnin ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.


Kampanjan voi tehdä esimerkiksi 40-50-vuotiaille naisille, jotka asuvat 20 kilometrin säteellä Jyväskylästä ja ovat kiinnostuneita lemmikkieläimistä.

Opasmedian mainospalvelu sisältää Facebookin standardien mukaisen mainoskuvan ja -tekstin tuottamisen sinun toiveidesi mukaan. Kampanjat mitataan täsmällisesti ja raportoidaan asianmukaisesti, jotta mainonnalla saadaan toivottu tulos. Mainonta on myös kustannustehokasta, sillä maksat vain toteutuneista asiakaskontakteista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.