Blogin etusivulle

Opasmedian Virkistys- ja Koulutuspäivä 10.5.2013

Opasmedian henkilöstö vietti perjantaina 10.5 virkistys- ja koulutuspäivää Tampereelle. Kaikkien saavuttua paikalle, sekä pienimuotoisten esittelyjen jälkeen puikkoihin astui puhujan roolissa toimitusjohtaja Mika Tuomainen, joka toivotti niin uudet kuin vanhatkin työntekijät tervetulleeksi tilaisuuteen. Ytimekkäässä puheessaan toimitusjohtaja kertoi yrityksen nykytilasta sekä nousujohteisesta tulevaisuudesta.

Seuraavaksi Opasmedian palveluita koskevia uudistuksia valaisi tuotannosta Toni Nummela. Tulevien uudistuksien esittely synnytti positiivista keskustelua, jonka pohjalta kuuntelijat esittivät kysymyksiä ja parannusehdotuksia.  Näistä uudistuksista tulemme kertomaan lisää piakkoin, mutta jo nyt voidaan sanoa muutosten siirtävän Opasmedian tuotteita ja palveluita huomattavasti laajemmiksi sekä näyttävämmiksi kokonaisuuksiksi. Uudistusten esittelyjen jälkeen väki siirtyi ruokailemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden näkymistä.Ruokailun jälkeen paikalle saapui iloisesti kaikkia tervehtynyt vieraileva puhuja, Sitomon valmentaja Tarja Kivistö. Kokeneena valmentajana Tarja sai nuivimmatkin osallistujat mukaan keskusteluihin ja harjoituksiin, joiden avulla pyrittiin kehittymään henkilöinä niin kotona kuin työssä. Tarja korosti, kuinka henkilökohtaisten unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen on tärkeä osa myös työelämää, sekä mitä kohtaamamme ongelmatilanteet voivat meille opettaa. ”Jokaiseen ongelmaan on olemassa ratkaisu, eikä ole ongelmaa ilman, ettei sillä olisi jokin lahja sinulle” Uudistusten ja Tarjan vetämän valmistuksen jälkeen tuli aika siirtyä bussikuljetuksella päivän virkistyspuoleen. Aluksi siirryimme Tampere Areenalla sijaitsevalle Kaatopaikalle tutustumaan hohtokeilaukseen. Keilaus ja pieni nesteytys selkeästi vapautti jännityksen ja virkistäytyminen saattoi alkaa.  
Hohtokeilauksen jälkeen siirryttiin jälleen bussiin, jolla matka jatkui kohti Klingendahlin Saunan ainutlaatuista miljöötä. Historiallisen Klingendahlin tehdasrakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevat saunatilat täyttikin pian puheensorina, kun viimeistään nyt kaikki paikalle saapuneet tutustuivat talon uusiin ihmisiin, tai vaihtoivat kuulumisia jo vanhojen tuttujen kanssa. 

Yhteenvetona päivästä voi kertoa, että Opasmedialla on mahtava porukka, jonka avulla tullaan tekemään vielä suuria asioita. 0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.