Blogin etusivulle

Myyjätasot ja pisteet – Mitä ne ovat?

Opasmedia käyttää myyjiensä palkitsemiseen myyjätasoja. Myyjätasoilla myyjät keräävät pisteitä, joiden perusteella tarpeeksi pitkään, ja tarpeeksi hyvin myyneitä palkitaan. Opasmedialla on käytössään viisi myyjätasoa; Pronssi, Hopea, Kulta, Platina ja Timantti.

Kysyimmekin myyntitykki Pasi Vesalaiselta mielipiteitä mm. myyjätasoista, siitä mitä kaikkea myyntipisteillä voi tehdä ja miten Pasi on itse kokenut myyntitasojen palkitsemisen.

Hei Pasi,
Valottaisitko meille aluksi hieman taustojasi myyjänä ja sitä, kuinka päädyit Opasmedian palvelukseen?
Minulta löytyy viidentoista vuoden kokemus myyntineuvottelijana puhelinmyynnin parissa. Olen työskennellyt vuosien varrella useassa eri yrityksessä ja Opasmedian palvelukseen päädyin seuraamalla Mikan jalanjälkiä. Meillä onkin pitkä yhteistyö takana aikaisempien työnantajieni ajoilta.

Kuinka myyntitasojärjestelmä toimii?
Myyntitasojärjestelmä toimii järkevästi kvartaalin, elin neljän kuukauden välein olevalla seurannalla. Järjestelmän tasot ovat kaikkien saavutettavissa, sillä kaikki on ihan itsestä kiinni.

Millaiseksi olet itse kokenut myyntitasojärjestelmän ja sen tasot? 
Myyntitasot ovat mielestäni kohtuulliset, eli toisin sanoen niihin kyllä yltää jos vain haluaa!

Miten olet kokenut eri myyntitasoille pääsemisen niiden tuomien palkintojen lisäksi?
Kivaltahan myyjätasoille pääseminen tuntuu. Eri tasot ovat samalla työnantajalta kiitos hyvästä työstä, myös bonuksien puitteissa.


Myyjätasopisteillähän voi ansaita erilaisia tuotteita, kuten virikeseteleitä, työkuntoseteleitä, sekä erilaisia lahjakortteja. Haluaisitko kertoa mitä kivaa olet itse myyjätasopisteiden bonuksilla hankkinut tai tehnyt?
Tasopisteillä on tullut hankittua mm. mikseri karaokelaitteeseeni, ja ensi kesän polttopuiden hankinta vähän kevenee klapikoneen hankinnan vuoksi, samoin kuin lauluääni mikserin myötä. Heh heh.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.