Blogin etusivulle

Turussa puhaltavat uudet tuulet!Opasmedian Turun konttorilla puhaltavat uudet tuulet. Kaksi uutta myyntitiimiä aloitti toimintansa tiistaina 7.10.2013. Uudet tiimit kulkevat ominaisuuksiensa vuoksi nimillä Pontevat ja Osaavat.


Pontevien myyntipäällikkönä toimii Bruno Bürger ja Osaavia paimentaa Niina Järvi.
Blogin toimitus halusikin toivottaa molemmat tiimit tervetulleiksi taloon ja kysyikin heiltä samalla tuntoja ensimmäisestä viikosta Opasmedian koko ajan kasvavassa perheessä.
 

Tervetuloa taloon Bruno ja Niina! Kuinkas siellä Turussa ovat ensimmäiset viikot lähteneet käyntiin?

Bruno: Haastatteluja tehneenä ja paikkoja siivotessa. Töitä on paljon takana, mutta myöskin paljon edessä!

Niina: Kiitos! Erittäin kiireellistä, oikeastaan hektistä on ollut. Viime viikolla kävin Tampereella pistämässä konttoritarvikkeita pieneen Toyotaan, jotta sain ne kuskattua Turkuun. Yötä myöten toimistoa rakenneltiin, ja nyt alkaa jo näyttää positiiviselta.


Millaisia odotuksia teillä on tulevaisuudelta Opasmedian leivissä?

Bruno: Kun tekee työnsä hyvin ja kaikkensa antaneena joka päivä, niin omasta työstä nauttii vuodesta toiseen, niin näin myöskin odotan Opasmedian leivissä tapahtuvan.


Niina:  Erittäin positiivisia! Itselläni on jo 12 vuoden kokemus alalta, joten kuviot ovat tuttuja. On ollut hieno huomata miten paljon palvelut ovat vuosien varrella kehittyneet, ja kuinka paljon Opasmedialla panostetaan siihen, että palvelut olisivat parempia kuin muualla. Täällä pyritään olemaan aina askel edellä kilpailijoita. Myös tuoteryhmät ovat niin laajat, että jokaiselle myyjälle löytyy varmasti se oikea tuote jota lähteä myymään.


Voisitteko kertoa hieman tiimeistänne? Bruno siis Pontevista ja Niina Osaavista. Millaista asennetta on odotettavissa myynnin suhteen?


Bruno: Meillä tiimit ovat tällä hetkellä sulautettuna yhteen, joten kaikki myynnin uudet 11 työntekijää ovat tavallaan meidän molempien tiimissä. Myynnin suhteen meillä asenne tulee olemaan askel kerrallaan, niin hyvää tulee. Mitä enemmän kontaktia, sitä enemmän varmuutta, ja mitä enemmän varmuutta, sitä enemmän kauppaa!


Niina: Asenne meillä on myynnin suhteen enemmän kuin kohdallaan. Esimerkiksi tänään tuotiin esille uusi tiimirahataulukko, ja taulukossa laitettiin tavoite tappiin, eli 120 %, mutta saman tien myyjät kyselivät miksi prosentti on jätetty niin pieneksi! Meillä tavoite on 200 %, eli tarmoa ja näytönhalua löytyy selkärangasta jokaisella. Myyjäporukka on meillä täynnä ihmisiä laidasta laitaan, ihan parikymppisestä viidenkympin tienoille. Mahtavaa aloittaa aamuisin työt tällaisessa porukassa!


Millä aseilla on tarkoitus päästä tavoitteisiin?


Bruno: Hyvä koulutus tuotteista / myynnistä alkuun. Sen jälkeen kontaktia kontaktin jälkeen, jolloin itsevarmuus kasvaa, ja sitten ruvetaan paukuttamaan tuloksia.


Niina: Sanotaanko näin, että tietynlainen hulluus, pitkä pinna, kova tarmo sekä hyvä joukkuehenki ja totta kai vanha kunnon ahkeruus ovat varmasti oikeat aseet tavoitteiden saavuttamiseen. Kiitos haastattelusta Bruno ja Niina, sekä onnea matkaan!
 
 
 

 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.