Blogin etusivulle

Opasmedialle Google Partner -kumppanuusGoogle Partners on kaikille avoin ohjelma, mutta saadakseen Googlen hyväksynnän ja Google Partner -kumppanuuden, pitää yrityksen olla AdWords -sertifioitu, sekä hyvin aktiivinen asiakastilien suhteen. Se vie aikaa ja vaatii ammattitaitoa.

Opasmedian Google Certified Professional -henkilöt, kuten Risto Kurimus ja Tuomas Vuorio, ovat edesauttaneet omalla osaamisellaan Opasmediaa Google Partner -kumppanuuden hankkimisessa.
Kumppanuuden saavuttaminen on tehty Googlen puolelta sen verran työlääksi, että aktiiviset ja ammattitaitoiset erottuvat akanoista.

Google Partner –tunnus kertoo, että olemme Googlen suosittelema ja luottama yritys, joten myös sinä asiakkaanamme voit luottaa meihin. Google -asiantuntijamme saavat jatkuvaa koulutusta Googlelta, jolloin he ovat kehityksen kärjessä ja näin yrityksen sähköisen markkinoinnin onnistumisen kannalta mitä parhaimpia ammattilaisia. Google Partner –tunnus on merkki siitä, että olemassa olevat asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä ja että me noudatamme Googlen parhaita käytäntöjä. 

Mitä Google-mainonta yksinkertaisesti kerrottuna tarkoittaa? 

Certified Professional –henkilö tutustuu asiakkaaseen ja hänen toivomiinsa markkinointitavoitteisiin. Hakusanoja hyödyntäen Google-asiantuntija varmistaa, että asiakkaan haku löytyy hakukoneesta avainsanoja käyttämällä. Laatupisteet nousevat sitä mukaa, mitä paremmin Google-asiantuntija on osannut nostaa parhaita hakusanoja esiin ja saanut asiakkaan sivuille kävijöitä. Ei siis riitä, että on hakutulosten kärjessä, vaan että asiakas saa varteenotettavan kävijän omalle kotisivulleen. Avainsanojen laatupisteitä tarkkaillaan lakkaamatta, jolloin varmistetaan aina hinta-laatusuhteen hyöty ja mainoksen parempi löydettävyys. Kaikki hyötyvät AdWords –järjestelmästä eniten silloin, kun mainos vastaa sitä, mitä asiakas etsii. Hyvin tehty hakusanamainos saa paljon klikkauksia, sen löytyy helposti ja tuottaa tuloksia. 
Yksinkertaista, kun ammattilainen on asialla. 

Meidän avullamme saat rahoillesi vastinetta. 

Kampanjoiden tehokkuus maksimoidaan, jolloin saavutetaan paras hyöty markkinoinnin kohdentamisella potentiaalisille asiakkaillesi!

Terveisin
Opasmedian tuotantotiimi
- yli 80 henkilötyövuotta digimediaosaamista

https://www.google.com/partners/#a_profile;idtf=6559747729;

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.