Blogin etusivulle

Verkkomarkkinointi menestystekijänäHaluamme tarjota sinulle maksuttomia mainonta- ja markkinointivinkkejä. Ota ilmaiset vinkit vastaan ja rikastuta yrityksesi kaupankäyntiä!

Opasmedialla on 20 vuoden historia sähköisissä media- ja markkinointiratkaisuissa.
Kymmenhenkinen tuotantotiimimme on haka loihtimaan verkkomarkkinoinnin ratkaisuja, kotisivuja, luotsaamaan asiakkaamme markkinoinnin ja hakukoneystävällisyyden vahvaan nousuun ja karistamaan asiakkaamme kilpailijat kalkkiviivoilta. Pääset tutustumaan koko tuotantotiimiimme parhaiten sivujemme Tekijät –välilehden kautta. Olemme myös saavuttaneet Google Partner –kumppanuuden, mikä on luotettavuutta ja erinomaisuutta hakusanamarkkinoinnissa tarkoittava sertifikaatti.

Me olemme tavallisia ihmisiä. Monet meistä tietävät yrittäjyyden kompastuskivet. Me olemme omalla alallamme edelläkävijöitä. Käytämme tietotaitoamme ja kokemustamme, jotta asiakkaamme saisi meistä kaiken hyödyn irti. Tavoitteemme on palvella, löytää ratkaisuja, olla tavoitettavissa.

Mitä tarkoittaa responsiivisuus?

Tiesitkö, että suurin osa hakukonehauista tehdään matkapuhelimella tai tabletilla? Elämä on muuttunut mobiiliksi. Kiireiset ihmiset etsivät tietoa tien päällä sen sijaan, että istuisivat kodeissaan koneen ääressä.

Jos sivu ei ole responsiivinen, eli skaalaudu näytön mukaisesti, eivät sivut avaudu matkapuhelimeen tai tablettiin halutulla tavalla. Otetaan esimerkiksi Opasmedian omat sivut tällä hetkellä. Näet kuvasta miltä ne näyttävät kännykän ruudulla. Sivua pitää liu´uttaa edes takaisin, jotta pääsee etsimänsä tiedon äärelle. Kun sivua ei näe kokonaisuutena, jää etsiminen usein siihen, koska se on niin työlästä. Turhautunut, mutta potentiaalinen asiakas siirtyy kilpailijan toimiville, responsiivisille sivuille ja löytää hakemansa tiedon heti.

Ovatko sinun sivusi responsiiviset? 

Ensi viikolla tarjoamme sinulle ilmaisen työkalun, jonka avulla pääset kokeilemaan sivujesi skaalautuvuutta. Näet konkreettisesti miltä sivusi näyttävät joko puhelimen ruudulta tai tabletilta asiakkaan silmin. Silloin myös meidän omat sivumme ovat responsiiviset, joten näet eron yllä olevaan kuvaan verrattuna.

Opasmedialla on yli 80 henkilötyövuotta digimediaosaamista. Olemme media- ja markkinointikokonaisuuksien tarjonnassa ja tuottamisessa valtakunnallisesti kärjessä.  Monipuoliset markkinointi- ja mediaratkaisumme tuovat asiakkaillemme merkittäviä säästöjä ja mainonnan päällekkäisyyden minimoimista. Teemme työprosessin vastuullisesti alusta loppuun, nyt myös responsiivisten kotisivujen suhteen.

Pysy postimme päässä! Ensi viikolla palaamme asiaan responsiivisuutta testaavan työkalun kera. Sitä odotellessa, vauhdikasta viikonloppua, hyvää työviikkoa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Liity sähköpostilistalle

Kiinnostiko artikkeli? Tilaa uutiskirjeemme.